Fordítás - EU tapasztalattal rendelkező fordítóiroda | Fordítás, tolmácsolás angol, magyar, német nyelvekre - BORIBON Fordítóiroda, Pest megye Gyömrő Budapest
Fordítóiroda Budapest EU fordítás angol német magyar
Főoldal - fordítóiroda| Fordítói munkáink| Ügyfeleink véleménye| Gyakran ismételt kérdések| Fordítási díjszabásunk| Kapcsolat| Ajánlatkérés

Miért fordítunk?

Mindig örömmel végezzük a munkánkat, mert

1. a fordítások mindig a megbízó konkrét és égetően fontos   igényének kielégítését jelentik. A fordítások elkészítésével átéljük  munkánk fontosságát.

2. a fordítás megfelelő szakfordítóhoz történő eljuttatása akkor öröm, mint amikor az ember talál egy jó óvodát a gyermekének.

3. számunkra örömöt jelent, hogy a fordítási megbízásokkal  segíthetjük kiváló fordító szakembereink megélhetését és a folyamatos fordítási munka biztosította, kiegyensúlyozott életszínvonalat.

4. a fordítás által híd szerepébe kerülünk, lehetővé tesszük a kommunikációt és a megértést két fél között, akik egyébként nem tudnának gondolatilag közel kerülni egymáshoz. Ez növeli önbizalmunkat és önbecsülésünket.

5. a fordítás lehetővé teszi, hogy naponta érezzük  kreativitásunkat, ami hatalmas öröm és szabadság számunkra.

6. szintén a szabadságot jelenti számunkra, hogy bár sokat dolgozunk, mégis mi osztjuk be az időnket. Szabadon határozzuk meg, mikor, hogyan és hol akarjuk elvégezni fordítási feladatainkat: akár nyári éjjel a holdfényben, a kertben üldögélve is. Tudjuk, hogy ez manapság egyáltalán nem magától értetődő lehetőség a munkavállalók számára.

7. minden egyes fordítás elkészítése összetett szellemi tevékenység és empatikus folyamatot igényel, hogy megértsük az idegen nyelvi szöveget vagy az anyanyelvi közlő szándékait, átérezzük helyzetét, érthetően megfogalmazzuk azt a más nyelven beszélő és más kultúrában élő befogadó számára.

8. a fordításnak és a tolmácsolásnak köszönhetően naponta szédítően változatos szövegekkel találkozunk. Ezáltal az élet olyan újabb szeleteit ismerjük meg, amelyekkel átlagemberként ritkán szembesülhetnénk: a nyomásos öntödei csarnokban zajló munkával, a szinte élet és halál felett döntő banki igazgatótanácsi ülések hangulatával, a csőd közelében lévő konzervgyár megmentésére tett kísérletekkel, a görög-katolikus esküvők ceremóniájával, egy lebontásra ítélt ház lakásainak részletes leírásával, és így tovább szinte beláthatatlan változatosságban.

9. nap mint nap átérezzük a felelősséget, amellyel megbízóinknak tartozunk a ránk bízott - sokszor bizalmas - fordítási feladatok kapcsán, és nagyszerű érzés, amikor ők a bizalmukkal hálálják meg erőfeszítéseinket.

10. a fordítás olyan intenzív összpontosítást igénylő folyamat, amelynek eredménye a kész szöveg. Bár mindig nehéz megválni tőle, mégis minden munka átadása után átélhetjük az elvégzett munka örömét.

A fordítóiroda vezetői
1990 óta fordítunk

Tegyen próbát a BORIBON Szakfordító Irodával MOST!
Hívjon bennünket, vagy írjon e-mailt és tegye fel kérdéseit!

Fordító iroda kapcsolatfelvétel

Főoldal - fordítóiroda| Fordítói munkáink| Ügyfeleink véleménye| Gyakran ismételt kérdések| Fordítói díjszabásunk| Kapcsolat| Ajánlatkérés
Tartsa szemmel fordítási költségeit!
Fordítási költségek csökkentése
12 fontos tipp, ha fordítót keres
Miért velünk fordíttasson?
Néhány mondatban fordító irodánkról
Miért öröm számunkra a fordítás?
Miért van szüksége minőségi fordításra?
Hogyan turbózzunk fel egy tolmácsot?
Tolmács - tolmácsolás
Profi ANGOL fordító és tolmács
Profi NÉMET fordító és tolmács
Főoldal - fordítóiroda
Nincs minimális fordítási mennyiség
Nincs sürgősségi felár és egyéb pótdíj
Első fordítás kedvezmény
Előrelátó díjcsomag: -25% kedvezmény
Hűségért további 10% kedvezmény
Fordítási díjszámítás a forrásszöveg alapján
Ismétlődő szövegrészek díjcsökkentő hatása
Rejtett költségektől mentes fordítási díj
Az ismétlődések tovább csökkentik a fordítási díjat
Fordításaink a célnyelven is az elvárt célokat teljesítik
Ajánlatkérés - Fordítás - Tolmácsolás
Minőségi fordítások Pest megye Budapest Gyömrő
Telefon/fax: 06 29 333 214
Mobil: 06 30 432 3316
Skype: boribon
E-mail:akos.szollos@szakforditoiroda.hu
Iroda: 2230 Gyömrő, Andrássy utca 49.
Boribon Fordítóiroda
Pest megye, Gyömrő - Budapest
WorldText német magyar fordítóNémet fordítóirodaFordítóirodaforditasFordító iroda angol német magyarAngol német fordító Cylex Silver Díj - Budapest

Fordítóiroda: Minőségi fordítások Uniós tapasztalattal rendelkező fordítóirodától. BORIBON Szakfordító Iroda, Pest megye Gyömrő, Budapest - 2010
Fordítás angol-magyar fordító, magyar-angol szakfordító, német-magyar fordító, magyar-német szakfordító, német fordító, fordítás magyarra, angol fordító.

Minőségi fordítások Akár egy kétsoros e-mailt is lefordítunk Önnek! Fordítási díjszabásunk 10 döntő fontosságú javaslat fordítási költségeinek radikális csökkentéséhez 12 tipp fordítóiroda keresők számára Fordítási díjszabásunk kedvezményekkel Főoldal - Boribon Szakfordító Iroda